Published On: vin, Ian 31st, 2014

Ministrul Dusa: Prefectul va fi demis intr-o sedinta de Guvern

Share This
Tags

poza dusaAstazi la ora 10.30, prefectura Braila a primit vizita ministrului Apararii Nationale, Mircea Dusa.

Ministrul a venit insotit de reprezentanti ai Armatei Romane pentru a constata la fata locului situatia din judetul Braila, grav afectat in urma ninsorilor si a viscolului din zilele trecute. Dusa a purtat discutii mai bine de o ora cu: prefectul Gheorghi Obreja, primarul Aurel Simionescu, comisarul sef  Mircea Vizitiu, Lt.col. Ion Cristian al ISU "Dunarea", Vicepresedinte CJ Florin Mija despre situatia actuala a drumurilor nationale si judetene, localitatile care mai sunt si la acesta ora izolate, precum si despre nevoile de alimente.

Ministrul a tinut si o scurta conferinta de presa in care a prezentat situatia la acest moment a judetului Braila.

"Mai sunt 25 de localutati izolate, pe drumurile nationale se poate circula in siguranta iar pe drumurile judetene actioneaza deja peste 500 de militari din MI si MAPN. Se asteapta un elicopter care va aproviziona in cursul zilei de azi localitatile izolate cu 303.000 de paini, 3.600 l apa si 3.000 de conserve", a declarat Mircea Dusa, ministrul Aparrii Nationale.

Ministrul Dusa a declarat cu privire la prefectul Obreja ca "va fi schimbat intr-o sedinta de Guvern" iar in ceea ce priveste conducerea Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, ministrul a spust ca a purtat o discutie telefonica cu acesta si ca presedintele CJ se afla in judet.

Presa:"Prefectul Obreja se ocupa in continua de gestionarea crizei?"

Dusa: "Ne ocupam noi!"

Dusa a mai precizat ca se deplaseaza in localitatile ramase izolate, Movila Miresii si Scortaru precum si faptul ca va ramane in judetul Braila atat timp cat va fi necesar.

Comentarii

comentariu

About the Author

-