Published On: mar, Ian 7th, 2014

Michael Schumacher se afla in continuare in stare grava

Share This
Tags

schumacher1Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat pana acum de doua ori.

"Starea clinica a lui Michael Schumacher este stabila si el este sub tratament. Totusi, echipa medicala continua sa aprecieze ca situatia sa este critica. Apropiatii pacientului ne solicita sa nu oferim detalii despre tratamentul lui, iar din aceasta cauza nu intentionam sa sustinem o noua conferinta de presa, nici sa difuzam vreun comunicat scris in viitorul apropiat", se arata in comunicat dat publicitatii la opt zile dupa accidentul fostului pilot.
Parchetul si anchetatorii in cazul accidentului de schi suferit de Michael Schumacher in Alpii francezi vor sustine o conferinta de presa, miercuri, de la ora 10.00 GMT, la Albertville, a anuntat procurorul Patrick Quincy.
Starea fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher este in continuare critica, dar stabila, a declarat, sambata, atasatul de presa al germanului, Sabine Kehm, care a precizat ca pana luni nu este prevazuta nicio conferinta de presa la spitalul din Grenoble, informeaza presa franceza.
Sabine Kehm a mentionat ca familia germanului a dat autoritatilor de bunavoie camera ce se afla pe casca lui Schumacher in momentul accidentului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-