Published On: mie, Ian 22nd, 2014

Mamica cleptomana prinsa de politisti

Portofel cu baniGest incredibil facut de o mamica care si-a dus copilul la gradinita. Intrand in sala de cursuri care era goala, femeia, in varsta de 30 de ani a observat ca pe catedra se afla poseta educatoarei. Tanara mamica nu a stat mult pe ganduri, a infascat portofelul din geanta si s-a facut nevazuta.

La putin timp insa, educatoarea care a revenit la catedra a observat ca ii lipseste portmoneul si a mers direct la politie.

La data de 21 ianuarie 2014, la orele 8:45, politistii de la Postul de Politie Comunal Ulmu au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, de P.Mihaela in varsta de 37 de ani, din localitatea Scarlatesti, despre faptul ca, in aceeasi dimineata, i-a fost furat portofelul din poseta, in timp ce se afla in incinta gradinitei din comuna Ulmu.

In urma sesizarii, politistii au demarat verificarile si au stabilit ca autoarea se numeste I.Sabina in varsta de 30 de ani, din localitatea Ulmu, care si-a dus copilul la gradinita si, profitand de faptul ca in clasa nu era nicio persoana, i-a sustras angajatei unitatii portofelul in care se aflau cartea de identitate, un card bancar si suma de 130 de lei.

Fata de tanara a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author