Published On: mar, Ian 28th, 2014

« Leonce si Lena »

1-teatrul-maria-filotti-braila-spectacol-imagine-fotografie-scandal-aurel-simionescu-mircea-bodolanVineri , 31 ianuarie, ora 18.00 la Sala Mare, Teatrul Maria Filotti va invita la avanpremiera  spectacolului « Leonce si Lena » de Georg Büchner, spectacol regizat de Vlad Cristache, cea de a doua premiera a stagiunii, un proiect ambitios, in care, alaturi de indragitii actori braileni: Ramona Ginga, Corina Bors, Valentin Terente, Narcisa Novac, Adrian Stefan, Marcel Turcoianu, Dan Moldoveanu si Costica Burlacu. Ii puteti admira si pe cunoscutii actori Constantin Cojocaru si Ionut Visan. Scenografia spectacolului este semnata de Vladimir Turturica, iar muzica este interpretata Live de compozitorul Cornel Cristei.

Spectacolul face parte din programul Clasic vs. Contemporan, parte integranta a Proiectului de Management al noului Manager al TMF, Lucian Sabados, un text mereu nou, incitant, al dramaturg german,Georg Büchner.

« Leonce si Lena », titlul cel mai cunoscut al autorului german a reprezentat si va continua sa o faca, o uriasa provocare, atat pentru regizori si actori, cat si pentru spectator. De aceea, intarea acestui text in repertoriul TMF este in sine un eveniment cultural, de natura sa stimuleze ambitiile actorilor si sa starneasca curiozitatea si imaginatia spectatorilor, fata de care se simt datori.

Comentarii

comentariu

About the Author