Published On: vin, Ian 10th, 2014

La 72 de ani, un brailean a fugit de acasa!

disparut NASTASE RADURadu Nastase si-a parasite sotia fara sa o anunte. Barbatul a luat cu el toate tichetele CFR pe care le avea prin casa si si-a mintit nevasta ca se duce sa se plimbe in jururl blocului. Radu Nastase este dat disparut de 3 zile.

In ziua de miercuri, 8 ianuarie, la orele 9:55, dispecerul IPJ Braila a fost sesizat, prin apelul de urgenta 112, de N.Dumitra in varsta de 62 de ani, din municipiul Braila, cu privire la disparitia de la domiciliu a sotului ei, Nastase Radu, in vârsta de 72 de ani.

Reclamanta a declarat ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 00:30, barbatul a plecat de acasa, afirmând ca merge sa se plimbe in zona blocului in care locuieste, insa nu a revenit.

De asemenea, s-a mai stabilit ca septuagenarul a luat din locuinta toate tichetele de calatorie CFR, existând banuiala ca acesta sa calatoreasca cu trenul catre municipiul Pitesti, unde domiciliaza o sora de-a sa.

Cel in cauza nu sufera de boli cronice.

Semnalmente: inaltime 160 cm, greutate 75 de kg, fata ovala, par carunt, inceput de calvitie, ochi verzi, ca semne particulare prezinta o cicatrice postoperatorie in regiunea abdominala, iar degetele mari ale picioarelor sunt orientate catre interior.

Imbracaminte si incaltaminte la data disparitiei: geaca din velura de culoare maro, pantaloni, ghete si caciula negre.

In continuare, politisti de la Biroul Urmariri, din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, desfasoara activitati specifice pentru depistarea disparutului.

Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea acestuia sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112 ori sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

 

Comentarii

comentariu

About the Author