Published On: lun, Ian 27th, 2014

Infobraila cere demisia politistului comunitar Ghiorghi Obreja

Share This
Tags

* Nici starea de sanatate a lui Obreja pare sa nu-i permita sa isi indeplineasca in conditii optime rolul de paiata pe care il are la Prefectura Braila: ieri dimineata o echipa de la Ambulanta a intervenit la solicitarea acestuia chiar in barlogul lui caldut din prefectura Braila! *

Joaca de-a culorile codurilor de vreme din Romania pare sa-i placa politistului comunitar Ghiorghi Obreja, pus acum in situatia de a administra o situatie de criza. Si o administreaza facand liste, asa cum a declarat la un post tv de stiri. Cand a fost intrebat de situatii clare, de cifre, Obreja a dat-o din colt in colt, motiv pentru care realizatorul emisiunii l-a lasat in plata Domnului.

Reamintim cititorilor nostri ca pentru numirea lui Obreja in acest post este vinovat intreg USL, care si-a permis, pe baza unui joc politic cinic, sa-l lasa in fruntea judetului pe un om ajuns acolo din pozitia de politist comunitar la Tarlungeni, om a carui experienta in astfel de situatii isi spune astazi cuvantul!

Prin urmare, Infobraila ii solicita public lui Obreaja sa isi prezinte demisia, pentru a lasa locul unui om care chiar se pricepe si care ar fi actionat altfel in astfel de situatii. In conditiile in care premierul juca ieri bascket si se declara multumit de interventia autoritatilor, nu nemiram ca Obreja sa ingroase obrazul si sa stea in locul caldut oferit de USL.

* Nici starea de sanatate a lui Obreja pare sa nu-i permita sa isi indeplineasca in conditii optime rolul de paiata pe care il are la Prefectura Braila: azi dimineata o echipa de la Ambulanta a intervenit la solicitarea acestuia chiar in barlogul lui caldut din prefectura Braila! *

Comentarii

comentariu

About the Author

-