Published On: mar, Ian 7th, 2014

INCREDIBIL: Tupeu de angajat! A distrus masina firmei fiind beat si fara carnet de conducere!

accident constantaDupa ce a consumat mai multe pahare cu alcool un tanar de 21 de ani din Braila a furat un autovehicul din curtea societatii de pompe funebre, unde era angajat ca manipulant si a purces intr-o plimbare nocturna in judet fara a tine cont de faptul ca nu era posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Mai mult in escapada sa a luat cu el si un minor de 14 ani .

Pe drumul de intoarcere spre oras datorita cetii, vitezei excesive, a lipsei de experienta si a gradului avansat de ebrietate pierde controlul volanului paraseste partea carosabila pe dreapta  se loveste de un copac, revine pe carosabil si iese iar in decor dar pe cealalta parte a soselei .

In urma impactului atat soferul cat si pasagerul au ajuns la spital cu multiple traumatisme. Minorul de 14 ani a intrat imediat in sala de operatii.

Din cauza starii avansate de ebrietate soferul nu a putut sa sufle in aparatul etilotest fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sange.

“Din primele cercetari efectuate la fata locului se pare ca soferul autoturismului Mercedes Vito inmatriculat in judetul Vrancea datorita vitezei excessive a pierdut controlul volanului parasind partea carosabila iar dup ace s-a lovit violent de un copac a fost proiectat in camp. In urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a conducatorului uto cat si a pasagerului din dreapta cei doi fiind transportati la Spitalul Judetean Braila in vederea acordarii de ingrijiri medicale”, a declarat Dorel Valsan, comisar sef in cadrul Politiei Rutiere Braila.

Pentru fapta sa tanarului i-au fost intocmite actele premergatoare cercetarii penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a detine permis de conducere si pentru vatamare corporala din culpa.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-