Published On: lun, Ian 20th, 2014

Inca un autobuz nou pe strazile Brailei

foto_88186SC Braicar SA va intra in posesia unui nou autobuz ISUZU. Automobilul, de capacitate medie va fi folosit pentru transportul public urban. La procedura lansata de Braicar s-au inscris initial, conform SEAP, doua firme, insa doar una dintre acestea a depus si oferta financiara.

Pretul maxim acceptat, conform directorului Braicar SA, Cornel Sandulescu este de 465.770 lei fara TVA, fiind apropiat de cel cu care au fost achizitionate cele 7 autobuze pe care brailenii au avut ocazia sa le foloseasca in ultima perioada.

"Sunt foarte frumoase si mult mai spatioase. Cred ca meritam si noi, cei care nu avem masini si calatorim cu autobuzul, un mijloc de transpot modern. Sper doar ca aceste autobuze sa tina cat mai mult, sa nu fie vandalizate", a declarat Marioara Nedelcu, braileanca care merge zilnic cu autobuzul la serviciu.

La finele anului trecut Braicar SA a intrat in posesia a 7 noi autobuze de capacitate medie, destinate transportului public urban. Urmeaza ca si acest autobuz sa fie adus in Braila si inmatriculat, pentru a putea servi nevoilor cetatenilor.

Comentarii

comentariu

About the Author