Published On: mie, Ian 22nd, 2014

Imagini infioratoare cu trupul fara suflare al pilotului IOVAN

Share This
Tags

iovan_decedatPrins intre fiarele contorsionate ale aparatului de zbor, pilotul Adrian Iovan a fost rapus de multiplele fracturi pe care le-a suferit, murind in chinuri groaznice. Medicii legisti au stabilit in urma necropsiei ca socul traumatic s-a datorat numeroaselor fracturi la picioare si coaste combinat cu soc hipotermic. Gasit abia dupa 6 ore de la prabusirea avionului, pilotul nu a mai putut fi salvat. Ultimile sale cuvinte fiind "Albert, te iubesc! Albert, te iubeste tata!".

La cei 55 de ani, Adrian Iovan a lasat in urma o fata din prima casatorie si un baietel de 7 ani pe care de multe ori ii aratase cum se piloteaza un avion. Acum, Albert este devastat, nu poate intelege ce se intampla.

Pilotul Adrian Iovan si studenta in anul V la Institutul de Medicina Militara din Bucuresti, Aura Ion, si-au pierdut viata luni, dupa ce avionul de mici dimensiuni, la bordul caruia se afla un echipaj medical, a aterizat fortat, intr-o zona muntoasa, la peste 1.400 de metri altitudine, in muntii Apuseni.

La bordul aeronavei se aflau 7 persoane, dintre care doua si-au pierdut viata. Echipajul si medicii mergeau de la Bucuresti la Oradea, ca sa preia un ficat ce urma sa fie transplantat unei paciente bolnave de cancer.

In avionul mortii se aflau pilotul Adrian Iovan si copilotul sau, Radu Zamfir un chirurg de la spitalul Fundeni, Valentin Calu, chirurg la spitalul Elias, Catalin Pivniceru, chirurg la spitalul Sf. Maria, Sorin Ianceu, medic la spitalul municipal Beius, dar si Aura Ion rezidenta la spitalul Fundeni.

Iovan isi iubea baietelul pe care il avea impreuna cu creatoarea de moda Romanita si muncea suplimentar pentru a-i asigura acestuia un trai mai bun. Dupa mariajul care a durat numai 5 ani, Romanita si Adrian Iovan au divortat in 2008, insa Albert nu a fost neglijat niciodata de tatal sau.

Comentarii

comentariu

About the Author

-