Published On: vin, Ian 24th, 2014

Iepuras Playboy pentru turismul romanesc

Share This
Tags

dana-savuica* Prima romanca care a pozat in revista "Playboy", se implica in promovarea turismului romanesc * Dana Savuica, in varsta de 44 de ani, a fost numita in functia de consilier al ministrului delegat pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism Maria Grapini *

Fost model si una dintre cele mai cunoscute persoane din industria modei, Savuica se va implica in promovarea turismului romanesc din functia de consilier.

Alaturi de Dana Savuica se mai afla pe lista consilierilor Nadia Comaneci, Maia Morgenstern, Dan Puric, Helmuth Duckadam, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Ovidiu Lipan Tandarica, naistul Nicolae Voiculet, Dumitru Prunariu si Dinu Sararu.

Dana Savuica provine dintr-o familie de diplomati, tatal ei, George Savuica, fiind multi ani la rand ambasador al Romaniei in Sri Lanka, Malaysia, Filipine, Indonezia, Pakistan, Cipru si Finlanda.

Blonda, celebra pentru aparitiile in revista americana "Playboy" dedicata barbatilor, in 1999 si 2010, a accepta pe loc onorantul post de consilier personal al ministrului Maria Grapini.

Manechinul a absolvit Academia de Studii Economice – sectia Relatii Economice Internationale.

In 1990 s-a lansat ca model la Casa de Moda Venus, iar din 1997 si-a infiintat propria agentie de modele, « Etiquette Models ».

In paralel, din 1993 lucreaza in televiziune ca moderator in cadrul mai multor emisiuni.


 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-