Published On: lun, Ian 6th, 2014

HC Dunarea joaca miercuri, 8 ianuarie primul meci oficial din 2014

HC Dunarea si CSM Ploiesti va juca miercuri, 8 ianuarie de la ora 18.00 in Sala Polivalenta. Pe 4 ianuarie s-a reluat turul Ligii nationale de handbal feminin, pentru HC Dunarea fiind primul meci oficial din 2014.

"Pentru mine este primul examen oficial in calitate de antrenor principal si sper sa-l depasesc cu bine. Echipa este pregatita si jucam la victorie, nu va fi un meci usor cu Ploiestiul dar trebuie sa debutam cu dreptul in 2014 in fata propriilor spectatori", a declarat Viorel Alexandru.
HC Dunarea a sustinut doua meciuri amicale saptamana trecuta cu CSU Neptun Constanta, elevele profesorului Viorel Alexandru le-au invins pe constantence in ambele meciuri, cu 28-24, respectiv 28-25.

"Mi-am atins scopul si in aceste doua amicale, toate handbalistele au bifat acelasi numar de minute jucate pentru ca am vrut sa vad pe cine ma pot baza in perioada urmatoare, una foarte grea. Am repetat, in regim de joc, toate sistemele de aparare. Se vede lipsa pivotului Raluca Irimia atat pentru faza de aparare cat si pentru cea de atac. Ea va merge la Bucuresti pentru un control amanuntit si sper sa revina cat mai curand la antrenamente. Au jucat si handbalistele care au fost la nationala de tineret, Stan si Safta. Eu consider ca suntem pregatiti pentru primul meci oficial", a declarat Viorel Alexandru.

In luna ianuarie urmeaza o serie de 4 meciuri dificile la interval de 3 zile insa antrenorul sustine ca HC Dunarea va mentine stacheta sus.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-