Published On: mie, Ian 22nd, 2014

HC Dunarea Braila – HC Roman 28-16

Share This
Tags

HC Dunarea reuseste sa faca 6 puncte din trei meciuri si se pregateste sa intalneasca sambata Zalaul in deplasare, partida trasmisa in direct de DigiSport de la orele 15.00.

Meciul din aceasta seara este unul fara istoric, brailencele aflandu-se la carma jocului din primul pana in ultimul minut, cu accent pe aparare. Cu o Ramona Farcau excelenta ca de obicei si cu Alina Horjea si Gabriela Dobre de nerecunoscut, in sensul bun, dar si cu Ada Moldovan ambitioasa si parca un pic mai generoasa cu pasele in extreme, noua antrenoare Sanda Soare a pasit cu dreptul  la revenirea sa la conducerea echipei.

In scadere de forma in continuare Gabriela Perianu, fara apetit de joc, retrasa undeva la 9-10 metri. Doar cateva aruncari au mai amintit celor peste 1.500 de spectatori de ”Bebe” de altadata, insa toata lumea are mari asteptari de la ea.

De remarcat  ca Sanda Soare le-a mai folosit si pe: Adina Brot, inca accidentata si tematoare, Andreea Adespii,  Elena Voicu, care au aratat ca pot face fata cerintelor noului antrenor, asa cum poate ar fi putut arata si celorlalti antrenori, daca le-ar fi trecut prin cap sa le foloseasca.

In aceste conditii, jocul a fost unul spectaculos, cu o echipa a HC Dunarea care, in sfarsit, a jucat si a incantat spectatorii prezenti la Sala Polivalenta.

Comentarii

comentariu

About the Author