Published On: mie, Ian 8th, 2014

Gheorghe Lenuta a disparut de acasa!

disparuta-Gheorghe lenuta*Politistii de la “Urmariri” cauta o braileanca data disparuta de la domiciliu

La data de 4 ianuarie, la orele 10:45, G.Radu in varsta de 55 de ani, din comuna Tichilesti, a sesizat telefonic la Politia Municipiului Braila faptul ca sotia lui, Gheorghe Lenuta, in varsta de 62 de ani, a plecat in mod voluntar de la domiciliu in ziua de 3 ianuarie si nu s-a mai intors. Aceasta nu sufera de boli cronice si nu are asupra ei telefon mobil.

La momentul plecarii era imbracata cu o geaca din fas, fusta lunga din stofa, si incaltata cu galosi din postav, iar pe cap purta o basma din lana, toate de culoare neagra.

Semnalmente : inaltime 160 cm, constitutie astenica, par grizonat, drept, tuns scurt, fata de forma ovala, ochi caprui. Are un mers leganat, duce mainile mult in spate, nu are semne particulare.

Din verificarile politistilor a reiesit ca ultima data a fost vazuta in ziua de 3 ianuarie 2014, la orele 13:30, pe raza comunei Tichilesti.

Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea femeii sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112 ori sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author