Published On: lun, Ian 27th, 2014

Gh. Obreja, depasit de situatie: « Nu am trimis utilaje la Marasu, POATE cand vin cele de la CNADR »

obreja1Intrebat de situatia comunelor din Insula Mare a Brailei care sunt izolate la acest moment, prefectul judetului nu este ingrijorat deloc. Acesta a marturisit ca trecerea bacului a fost o masura pe care a impus-o Codul Rosu, insa nu era necesara decat in sensul in care masinile din Tulcea ar fi ramas blocate in Braila. Cu toate astea, nici in Marasu, nici in Frecatei nu s-au trimis autospeciale care sa deszapezeasca.

« Sigur ca da, am luat din prima seara legatura cu ei. Frecateiul nu are probleme, Marasu a dat ca ar avea probleme, ca s-a blocat. In momentul asta nu am trimis catre ei niciun utilaj, speram acum, cand vine de la CNADR suplimentul de utilaje, poate vom primi si mai multe ajutoare, ca au sunat de prin tara din mai multe locuri, ca vor trimite ajutoare catre noi », a declarat prefectul.

Reporterii Infobraila au incercat sa ia legatura cu primarul comunei Marasu, insa acesta era pe teren cu doar cateva tractoare trimise de o societate comerciala si incerca sa deszapezeasca drumurile astfel incat sa se poata circula.

« Am dat drumul la trecerea bac. A fost oprita pentru ca intram in COD ROSU si n-avea rost sa primim masini din Tulcea, sa le blocam in Braila », a adaugat prefectul judetului.

In ciuda faptului ca bacul este practicabil, iar utilajele ar putea interveni fara probleme in inusla, prefectul nu se grabeste sa-i ajute pe localnici.

Primarul comunei, Nicolae Nitescu a reusit sa faca rost de cateva tractoare cu lama de la societate comerciala si s-a apucat gospodareste de deszapezit.

Comentarii

comentariu

About the Author