Published On: joi, Ian 30th, 2014

Exclusivitate: Adevarata poveste a inzapezirii politistului comunitar

obreja1Se stie prea bine ca de doua zile prefectul Brailei este inzapezit undeva intre Gemenele si Ramnicelu. Ceea ce nu se stie insa este faptul ca prefectul a fost deszapezit de o firma privata din Braila, aceeasi firma care a salvat si femeia gravida din judetul Buzau. Incapatanat cum bine il stim, Obreja nu a acceptat sprijinul oferit si a continuat sa mearga pe un drum inzapezit unde a ramas izolat din nou. Vazand ca nu mai poate sa faca fata drumului si zapezii abundente, fiind si departe de civilizatie, prefectul a facut un atac de panica care era sa-i fie fatal.

Disperat a sunat la 112 si a cerut sa fie transportat cu un elicopter, ca doar este inalt demnitar. Obreja insa a primit acelasi tratament ca orice alt cetatean al acestei tari, solicitarea sa fiind tratata ca o gluma proasta, avand in vedere faptul ca tot judetul era inzapezit.

Anuntati de faptul ca Obreja se afla pe camp, undeva in apropiere, localnicii din comuna Gemenele au plecat in cautarea lui. Adus pe brate de cativa sateni, prefectul a fost cazat in dispensarul comunei unde i s-a acordat primul ajutor, starea lui de sanatate fiind in prezent stabila.

 

Obreja l-a certat azi pe Grosu pentru ca nu i-a raspuns la telefon

 

In aceasta dimineata, dupa videoconferinta care a avut loc la sediul Prefecturii, Catalin Grosu a fost certat la telefon de Obreja pentru ca nu i-a raspuns la zecile de apeluri.

Starea de panica a prefectului s-a accentuat cand, in timp ce se desfasura videoconferinta, Obreja il suna in disperare pe subprefect. Grosu i-a explicat prefectului ca se afla la acel moment in videoconferinta cu primul ministru Victor Ponta si nu putea sa raspunda la telefon nimanui. Cand a auzit ca este si presa prezenta in timpul conversatiei telefonice, Obreja s-a enervat si mai tare, amuntindu-i subprefectului ca exista un singur om care este insarcinat sa ofere informatii mass-mediei, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author