Published On: joi, Ian 16th, 2014

Esti student si vrei sa muncesti in Germania? Afla aici conditiile!

Studenti-la-somaj-300x366Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila aduce la cunostinta studentilor care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara, minim 2 luni faptul ca Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti organizeaza selectie in perioada  6 ianuarie 2014  si 14 februarie  2014,  pentru studentii si masteranzii care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei.

Conditii de participare sunt : varsta cuprinsa intre 18-35 ani;  candidatii sa fie tudenti si masteranzi la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii, la cursuri de zi, colegiu tehnic, colegiu si sa detina cunostinte bune si foarte bune de limba germana, cel putin 3 ani de studiu.

Documente necesare care trebuie intocmite sunt: copie act de identitate, cu o valabilitate de minim 6 luni; optional, copie pasaport , cu o valabilitate de minim 6 luni; fisa de solicitare - Bewerbung 2014 – completata in 2 exemplare la calculator si semnata, formularul tipizat se regaseste pe site-ul A.M.O.F.M. Bucuresti, www.bucuresti.anofm.ro,  rubrica Actualizari in site; adeverinta de la facultate in care sa se specifice anul de studii si ce tip de cursuri urmeaza, tipizat facultate;adeverinta de la facultate in care sa se specifice anul de studii si ce tip de cursuri urmeaza, tipizat facultate –Immatrikulationsbescheinigung, formularul tipizat precum si instructiunile de completare sunt postate pe site-ul A.M.O.F.M. Bucuresti, www.bucuresti.anofm.ro, sectiunea  Actualizari in site; dovada acreditarii, in cazul unei facultati particulare; copie a foii matricole, cu exceptia studentilor din anul I de studiu; recomandare de la unul din profesorii de la facultate; 3 fotografii tip pasaport si copie carnet de conducere.

Depunerea dosarelor si sustinerea testului de limba germana va avea loc in  perioada 06.01.2014 – 14.02.2014, de luni pana joi intre orele 9­:00 – 15 :­00, vineri intre orele 9­00 - 12­ :30, la Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti din str. Spataru Preda, nr. 12, Corp A, parter, Sector 5, Bucuresti,telefon 0758.236.632.

Comentarii

comentariu

About the Author

-