Published On: lun, Ian 27th, 2014

Drumuri practicabile in judet! La iesire din Braila, Dumnezeu cu mila!

simi+obrejaIn cadrul conferintei de presa sustinuta de prefectul judetului Braila, Gheorghi Obreja, acesta a facut public situatia drumurilor de pe raza judetului.

Astfel, drumul Braila-Galati dig este deszapezit si se poate circula in conditii de iarna. Alte drumuri pe care se poate circula sunt: Braila – Sendreni, Braila – Slobozia, Braila – Buzau, pana la Vizireni, Braila – Focsani, inca se lucreaza pana la Latinu. Singurul drum pe care inca se intervine este Braila – Ramnicu Sarat, unde utilajele de deszapezire au ajuns in dreptul localitatii Scortaru.

« Asteptam de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania doua convoaie cu autoutilitare pregatite sa intervina in judetul nostru. Acestea vor fi repartizate, 12 pe drumuri nationale si 15 pe drumuri judetene », a declarat prefectul.

Problema drumurilor inzapezite insa nu se rezuma la judetul Braila. Daca la noi s-a reusit cu greu deszapezirea pe drumurile de acces in municipiu si judet, in localitatile vecine situatia nu este la fel de bine gestionata. Drumul Braila – Buzau este deszapezit, insa numai pe raza judetului Braila. De la granita spre Buzau, circulatia este inca restrictionata.

Comentarii

comentariu

About the Author