Published On: mie, Ian 29th, 2014

Dragnea:”Maine demit doi prefecti si un subprefect”. Prefectul judetului Braila, inzapezit si la acesta ora!

Share This
Tags

gh militariIn urma cu cateva minute, pe postul tv Antena 3, vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca in cursul zilei de joi va demite doi prefecti si un subprefect. Cum in ultimile zile, prefectul Gheorghi Obreja, a fost depasit de situatie, credem ca va fi primul pe lista neagra. Nici subprefectul Grosu nu e mai prejos, dat fiind schimbul taios de replici pe care l-a avut in videoconferinta de la orele 15.00 cu vicepremierul Dragnea.

Subprefectul de Braila, Ionut Grosu, a transmis Guvernului, la comandamentul de iarna, ca de o jumatate de zi incearca sa-l scoata pe prefectul judetului din localitatea Gemenele, unde a ramas inzapezit, iar vicepremierul Liviu Dragnea i-a cerut sa nu concentreze toate utilajele pentru asta.

"Dupa cum stiti, de o jumatate de zi ne straduim sa il scoatem pe domnul prefect de la Gemenele. Este foarte, foarte greu de ajuns la ei", a raspus subprefectul, moment in care cei prezenti in sala de sedinta au izbucnit in ras.

"Domnul subprefect, nu vreau sa tin toata tara pentru aceasta discutie. Stiu ca domnul prefect este o persoana foarte importanta, dar mai avem vreo 6.900 de persoane care au nevoi foarte serioase. Nu concentrati toate utilajele acolo. Vreau, imediat dupa videoconferinta, ca nu va intreb acum, ca nu stiti, sa-mi transmiteti care e necesarul de pâine", a cerut vicepremierul pe un ton taios.

Reamintim ca prefectul Obreja este blocat la Gemenele inca de azi-dimineata de la ora 04.00 si se fac eforturi serioase pentru a fi deszapezit.

Un lucru e cert. Subprefectul Catalin Grosu s-a implicat cu toate fortele la deszapezirea judetului precum si la ajutorarea persoanelor din judet care au ramas izolate in urma conditiilor meteo nefavorabile.

Vom reveni cu amanunte.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-