Published On: Soare, Ian 19th, 2014

“Cu ce echipa are, Dunarea poate bate pe oricine din campionat. Cand vrea!”

Share This
Tags

ramona farcau* a spus Costi Pruna in comentariul de la DigiSport * "HC Dunarea s-a batut singura la Bucuresti! * angajatelor de la HC Dunarea nici nu le-a fost greu s-o faca * Ramona Farcau nu a uitat de unde vine si a aratat acest lucru *
28-21 este scorul cu care HC Dunarea a pierdut jocul cu CSM Bucuresti. Cu exceptia Ramonei Farcau, care vine de la o echipa cu atitudine si inca nu si-a pierdut-o, nicuna dintre jucatoarele de baza nu au facut mare lucru. La televizor s-a vazut ca jucatoarele nu sunt disciplinate tehnic. Nu cred ca Alexandru sa nu le fi dat vreo indicatie tehnica. Oricare ar fi fost asta, nu a fost respectata nicuna! Iar Margulescu s-a prins si a jucat avansat, la plus, iar ce jucau dupa ureche fetele de la HC Dunarea s-a transformat intr-un cosmar.
Ce am scris mai sus nu-l scuteste pe Alexandru de critici. Cea mai mare dintre ele este ca, dorind sa-si asigure linistea, a mers pe mana unora dintre jucatoare. Ce-o fi fost in capul lui, dupa ce a vazut cum a pierdut Baban la Galati?!
La finalul meciului, suporterii adevarati ai echipei asteptau sa cada din pat, sa se trezeasca…  Ce sa mai astepti de la o echipa fara nici un pic de atitudine, de la o echipa care abia se screme sa scoata un Braila pe infundate la final de time-out? Aloooooo, nu ne intereseaza la ce scor pierdeti, atata vreme cat jucati pana in ultima secunda si pana la ultima picatura de energie! Daca nu aveti chef de joc, ca asta se vede si de pe Luna la voi, lasati-le altora locul!  Voi sunteti doar angajate la HC Dunarea, ca unii fraieri care platesc taxe ca sa luati voi salariu au avut impresia ca sunteti sportive!
Daca si fara Glibko in teren nu ati putut, cine ar fi trebuit sa mai iasa?! Sau ati jucat ca gandul la alt antrenor, care a plecat ca un cotei cu coada intre picioare si acum trage sfori sa revina! Daca se va intampla asta, vom publica dovezi zdrobitoare care vor arata cine sunteti. Cand luati, unele dintre voi, bani cu sacosa, nu va e rusine?! Vom cere public finantatorilor sa arate cat castigati, ca sa vada si contribuabilii cat le luati din buzunar pentru prestatia voastra de rahat. De asemenea, vom fi foarte interesati ce amenzi ati luat, inclusiv antrenorul, preparatorul fizic (care la Bucuresti era la shopping sau unde era, ca in teren nu se afla?)!
Inchei cu un citat din comentariul lui Costi Pruna la DigiSport: "Cu ce echipa are, Dunarea poate pe oricine din campionat. Cand vrea!"

Comentarii

comentariu

About the Author