Published On: vin, Ian 31st, 2014

Crucea Rosie, in ajutorul brailenilor izolati!

crucea rosieDin depozitul central al Crucii Rosii Romane au fost directionate 2095 pachete de alimente de baza si produse de prima necesitate (saci de dormit, paturi, pachete igienice, cizme) si 5000 de supe instant catre Filialele de Cruce Rosie din Giurgiu, Braila, Buzau, Ialomita si Vrancea, pentru un numar de 385 de familii. Aceste produse vor fi distribuite persoanelor izolate in cel mai scurt timp.

Cantitati semnificative de alimente din depozitele Crucii Rosii Romane si din cel al Bancii de Alimente vor fi distribuite catre persoanele care locuiesc in zonele afectate de caderile masive de zapada. Pentru a sustine in continuare persoanele sinistrate, care nu isi pot procura singure hrana, Crucea Rosie Romana lanseaza un apel umanitar de urgenta.

Incepand de astazi, 30 ianuarie, persoanele care doresc sa contribuie cu alimente greu perisabile pot face donatii prin intermediul Bancii de Alimente a Crucii Rosii in toate magazinele din retelele: Carrefour, Real, Mega Image, METRO Romania si XXL Mega Discount. Alimentele ce pot fi donate sunt: malai, faina, zahar, orez, paste fainoase, conserve de carne, conserve de peste, apa.

Comentarii

comentariu

About the Author