Published On: joi, Ian 30th, 2014

Consilierul Alexandru Ionel:”Propun amenajarea unor locuri de joaca pentru cainii cu stapan”

Share This
Tags

ionel alexandruIn sedinta de astazi din cadrul Consiliului Local Municipal Braila s-a dezbatut proiectul nr.18 de pe Ordinea de zi, in ceea ce priveste "Aprobarea Regulamentului privind Organizarea si functionarea Serviciului specializat pentru gestionarea cainilor fara stapan din municipiul Braila".

La discutia facuta asupra acestui proiect, consilierul Simona Draghincescu a facut urmatoarea precizare: "Nu voi vota pentru, deoarece nu sunt de acord cu tariful de 94 lei pentru adoptia unui caine la distanta. Mi se pare destul de costisitor si astfel vom ramane cu cainii neadoptati".

Colegul acesteia, Alexandru Ionel, presedintele PNG Braila, a surprins pe toti cand si-a exprimat parerea despre amenajarea unui parc pentru caini:"Propun amenajarea unor locuri de joaca pentru cainii cu stapan si nu sunt de acord cu eutanasierea, voi vota si eu impotriva deoarece nu consider necesara sterilizarea tuturor cainilor, mai ales acelora care au un singur caine , a precizat consilierul local. Tot acesta a mai spus ca in proiectul pe ordinea de zi, la capitolul 10 s-au copiat masurile cu tot cu judetul de unde s-au inspirat reprezentantii primariei Braila, fiind vorba de judetul Oradea.

Primarul Simionescu a recunoscut faptul ca s-a comis o eroare si ca aceasta va fi remediata: "Ne-am uitat pe toate regulamentele si cele care ni s-au parut rezonabile, le-am prins si la noi, vom remedia greseala cu Oradea", a precizat edilul sef.

Comentarii

comentariu

About the Author

-