Published On: mar, Ian 14th, 2014

CF Braila nu se desfiinteaza! Autoritatile si 3 societati private investesc in fotbalul brailean

CF Braila netMass-media locala a informat in mod eronat, intentionat sau nu, asupra faptului ca echipa de fotbal CF Braila se desfiinteaza. Pentru a pune punct acestor zvonuri menite sa induca in eroare cetatenii, presedintele Consiliului Judetean Braila a adus in discutie subiectul echipei de fotbal in cadrul sedintei extraordinare, care a avut loc astazi in sala mare a Palatului Administrativ.

“Ca si propunere pentru dumneavoastra va sugerez sa dam 5 miliarde. Da si Primaria Municipiului Braila 5 miliarde. Motivatia ar fi urmatoarea. Cred ca privatii ar trebui sa ia in maini fraiele fotbalului brailean sis a-l conduca, sa puna si bani. Noi dam banii doar intr-un ONG, am stabilit cu Alina care este calea legala si asta ne-a spus controlul de la Constanta si de la Braila. Acelasi lucru se va intampla si la handbal. Pe 3 februarie cand avem sedinta noi venim cu propunerea. Trebuie sa ne gandim cu totii cum e mai bine sa facem”, a declarat presedintele Consiliului Judetean.

Pe langa fondurile care vor fi allocate de catre autoritatile locale fotbalului brailean, si-au manifestat interesul de a sponsoriza echipa si societati private.

“Am avut o discutie dimineata si cu cei de la presa, am avut o discutie si cu antrenorii echipei, le-am spus punctual meu de vedere. Am discutat cu domnul Carligea care vrea sa se ocupe de echipa, impreuna cu doua societati private. Vor sa dea cate 3, 4 miliarde fiecare ca sa se ajunga la un buget similar cu cel din trecut. Ei vor sa faca fuziune intre Compet Ciresu si CF Braila si sa conduca ei aceasta miscare sportiva”, a adaugat Gheorghe Bunea Stancu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author