Published On: joi, Ian 23rd, 2014

Cercetatorii asiatici cred ca Aurel Simionescu este mai dotat decat Gheorghe Bunea Stancu

marimi_localeIn etapa mai avansata a relatiei poti descoperi ca ceva lipseste la barbatul aparent perfect… un anumit numar de centimentri! Nu e drept! Barbatul poate ghici marimea pe care o porti la sutien chiar in timpul in care i te prezinti, iar el pretinde ca se uita la buzele tale… Noi trebuie sa ne indragostim nebuneste de el si sa-l dezbracam pentru a vedea cu ce anume l-a inzestrat mama natura!

Diferenta dintre degetul aratator si cel inelar

Mult timp s-a crezut ca marimea penisului este direct proportionala cu mainile, nasul sau talpile barbatului. Aceste corelari au fost intre timp desfiintate de catre oamenii de stiinta, care le-au catalogat drept afirmatii vreun fundament real.

Un grup de cercetatori asiatici vine cu o noua ipoteza, de aceasta data mai plauzibila. Se pare ca lungimea penisului depinde de raportul dintre lungimea degetului aratator si cea a degetului inelar. Cu cat este mai mic raportul, deci degetele au lungimi asemanatoare, cu atat este mai dotat barbatul respectiv.

Studiul isi bazeaza concluzia pe faptul ca raportul dintre degetul aratator si cel inelar este determinat de expunerea prenatala la testosteron si estrogen, hormoni sexuali, care determina  dezvoltarea aparatului genital. Asadar, corelarea dintre lungimile celor doua degete amintite si lungimea penisului poate fi explicata medical.

Ce ne dezvaluie degetele politicienilor braileni

Raportul dintre degetul aratator si inelar al politicienilor locali este plin de surprize! La o privire atenta a mainilor primarului Simionescu si a presedintelui CJ, Gheorghe Bunea Stancu, asezati unul langa celalalt, se observa ca edilul sef este mult mai dotat, daca ne luam dupa cercetatorii asiatici. Tot bine sta, la centimetri, si senatorul Catalin Boboc, lucru care parca ne facem sa intelegem de ce i s-au atribuit, de-alungul vremii, numeroase cuceriri. Si lui Mihai Danut i s-au pus pe seama diverse idile, mai ales cu ziariste, dar aceeasi cercetatori asiatici spun ca actualul senator PC le-ar cam fi dezamagit pe femeile amatoare de cativa centimetri in plus!

La cei 33 ani, deputatul PDL, Alexandru Nazare sta foarte bine, dovada fiind egalitatea degetelor cu pricina. Fapt pe care ar trebui sa-l arate si in politica locala, ceea ce pana acum nu s-a vazut.

Tot la “minus” sunt trei parlamentari USL. Senatorul PSD Ion Rotaru nu prea are cu ce se mandri, insa compenseaza probabil cu altceva, iar degetele deputatului PSD Cristian Rizea dezvaluie faptul ca dotarea nu ar fi trecut si prin ograda sa, fapt rezolvat cumva, daca ne luam dupa zvonurile privind o posibila marire de sex. La sfarsit se afla deputatul UNPR, Dorin Silviu Petrea, care ocupa unul din primele locuri de la coada, degetele lui fiind mult diferentiate unul fata de celalalt.

Daca vreunul dintre cei mentionati se simt nedreptatiti, in rugam cu mare drag sa ne dea un drept la replica folosind pixul si hartia cumparate de la librarie, ca despre celelalte pixuri ne-au lamurit cercetatorii asiatici destul!

Comentarii

comentariu

About the Author

-