Published On: mie, Ian 15th, 2014

Bursa “Acord bilateral”

job-uri studentiAceste burse sunt acordate de tarile cu care Romania are incheiate documente de colaborare bilaterala in domeniul educatiei, dar pot fi oferite unilateral de diferite tari, fundatii sau donatori. Aceste oferte le puteti gasi la sectiunea Concursuri – Lansare Concursuri.

Bursele se ofera pentru cursuri de vara, stagii de studii universitare, intre 3 si 10 luni, de licenta, de masterat, de doctorat, stagii de cercetare/specializare sau studii complete universitare de licenta, de masterat sau de doctorat, pentru studiile complete partea primitoare poate sa ofere, in plus, 1 sau 2 ani pregatitori pentru a invata limba tarii respective.

Candidatii care vor sa obtina o astfel de bursa trebuie sa transmita un dosar de candidatura la Agentia de Credite si Burse de Studii, pana la termenul limita anuntat in calendarul concursului. Informatii privind conditiile de eligibilitate si continutul dosarului de candidatura se gasesc in Regulamentul acestui tip de burse si in Comunicatul de presa privind lansarea concursului pentru oferta de burse transmisa de fiecare tara. In urma concursului national, Consiliul A.C.B.S. nominalizeaza candidatii ale caror dosare vor fi transmise partii externe, urmand ca aceasta sa accepte sau nu propunerile partii romane.

Comentarii

comentariu

About the Author