Published On: lun, Ian 20th, 2014

Aurel Simionescu: “Intr-un divort nu exista un singur vinovat!”

simionescuPrimarul Aurel Simionescu a facut precizari in cadrul ultimei conferinte a Partidului Social Democrat, vis-a-vis de acuzatiile care se aduc social-democratilor, conform carora majoritatea dezertorilor din PDL ar negocia functiile pe care le detin la momentul actual sau pe care le-ar putea obtine in viitor.

“N-am facut niciun fel de intelegeri cu persoanele respective. Dupa cum stiti, noi am mai avut aceste discutii de mai multe ori, PSD nu a luat si nu ia, cel putin de cativa ani buni incoace, membri de la alte partide. Celor care au plecat de la noi le-am dorit drum bun, impliniri  in noua pozitie pe care au avut-o, regasirea lor in doctrina acelor partide dar inapoi nu ii mai vrem”.

Discutiile au pornit in cardul unei conferinte de presa sustinuta de deputatul Alexandru Nazare, unde democrat-liberalul isi acuza colegii dezertori. Nazare a declarat la momentul acela, faptul ca Daniel Mitrofan, fost conisilier judetean PDL si director la Inspectia in Constructii si-ar fi negociat functia de conducere in detrimentul celei de consilier.

Edilul sustine insa ca nu a avut loc o astfel de negociere, ba mai mult, acesta i-ar fi atras atentia lui Daniel Mitrofan asupra faptului ca PDL va pierde astfel un scaun de consilier.

“Domnul Mitrofan a venit si mi-a spus ca se retrage din functia de consilier municipal si mi se pare corect, asta este pozitia unui om responsabil care vine si spune: sunt consilier, sa stiti ca e o optiune personala si nu mai vin. Este iarasi adevarat ca eu i-am atras atentia ca in locul unui membru PDL, avand in vedere lista pe care au avut-o dumnealor la AVB, vine un membru al altui partid. Eu i-am atras atentia!”.

In legatura cu zvonurile care o plaseaza pe Reliana Bogdan ca administrator al societatii ROCREATIV, Aurel Simionescu a negat faptul ca ar fi existat astfel de negocieri, declarand ca administratorul va fi desemnat in urma unui concurs.

“Intr-un partid, intr-un colectiv, fiecare trebuie sa se gandeasca cum sa-si tina unit colectivul, ca sa nu plece niste oameni, ce se intampla. Fiindca si aici, iti pui problema: daca unul pleaca, doi pleaca, trei pleaca, cinci pleaca, avem si noi o problema pana la urma. Intr-un divort nu exista un singur vinovat. Totdeauna exista o implicare a ambelor parti”, a declarat edilul.

Primarul considera ca fiecare partid este raspunzator de ceea ce se intampla in propria ograda, iar faptul ca un numar consistent de membrii au parasit organizatia denota o lipsa de comunicare si interes a ambelor parti.

Comentarii

comentariu

About the Author