Published On: Soare, Ian 19th, 2014

Au plecat la vanatoare si s-au ales cu dosare penale!

puscaIn seara zilei de 18 ianuarie, la orele 20:00, administratorul unui fond de vanatoare din judetul Galati a sesizat la Inspectoratul de Politie Judetean Braila faptul ca dintr-un autoturism de teren s-a efectuat uz de arma letala, fara autorizatie, si ca autoturismul se indreapta spre Braila.

Politistii au instituit filtre la intrarea in judetul Braila si autoturismul a fost oprit in comuna Gradistea, fiind condus de A.C. in varsta de 45 de ani, din satul Hanu Conachi, comuna Fundeni, judetul Galati.

In autoturism a fost identificat P.N. in varsta de 37 de ani, din comuna Tudor Vladimirescu, judetul Galati, pe bancheta din dreapta fata, si in spate, L.M. in varsta de 42 de ani, din satul Lungoci, comuna Fundeni, judetul Galati.

Politistii de la Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase au preluat cercetarile si au stabilit ca P.N. este posesor legal de arma de vanatoare, arma care a fost gasita in habitaclul autoturismului si care a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor. Autoturismul a fost lasat in custodia lui P.N., pana la definitivarea cercetarilor si luarea masurilor legale.

De asemenea, politistii braileni au mai stabilit ca acestia au trecut ilegal pe fondul de vanatoare Corbu- Vechi, din judetul Braila, gestionat de A.J.V.P.S. Braila.

Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de arma letala fara drept si trecere pe cele doua fonduri de vanatoare cu arma de vanatoare, fara acordul gestionarilor fondurilor.

In cauza s-a intocmit dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author