Published On: mar, Ian 7th, 2014

An nou, obiceiuri noi!

Share This
Tags

Sa ma las de fumat, sa slabesc, sa manac sanatos, sa fiu mai bun, sa fiu mai sincer, sa fiu mai intelegator, sa citesc mai mult, sa calatoresc, sa imi fac prieteni noi, sa ma duc la sala, sa imi vad  parintii mai des,  sa fac mai multe fapte bune, sa rad mai mult,sa imi schimb locul de munca, sa fiu optimist, sa sar cu parasuta, sa spun “multumesc ” mai des, sa apreciez lucururile din viata mea, sa apreciez oameni din viata mea, sa am mai mult curaj!

An nou, obiceiuri noi.  Sau cel putin asa speram. Suntem intr-o continua schimbare,  intr-o dezvoltare permanenta,  alergam fara oprire spre ceea ce consideram a fi o viata ideala.  Ne dorim atat de tare sa ne atingem telurile incat uitam sa mai traim. Uitam ca viata este formata atat de reusite cat si din esecuri, uitam sa ne bucuram pentru lucrurile marunte, pentru micile realizari si  vream din ce in ce mai mult. Suntem intr-o comptitie neintrerupta atat cu noi cat si cu cei din jurul nostru. Uneori ne dorim lucruri doar pentru ca ceilalti le au.  Nu mai stim ce ne face cu adevarat fericti, si suntem condusi de ideea ca mult inseamna si bine.  Vrem multi prieteni, multe haine, multi bani, multe masini, multe vacante, multe petreceri, multe realizari, multe laude.

Si luptam atat de tare  si ne odihnim atat de putin si respiram din ce in ce mai rar si uitam sa zambim  si uitam de fapt sa traim!

Uitam se ne oprim din cand in cand  si sa fim recunoscatori pentru tot ceea ce avem! Uitam sa fim multumiti cu ceea ce avem!

Stim cu toti cand ne-a inceput viata , dar nici unul din noi nu stie cand se va sfarsi, asa ca  din noul an sa invatam sa ne bucuram de fiecare clipa, din fiecare esec sa invatam ceva si  sa sarbatorim fiecare reusita, indiferent de cat este de mica sau de mare!

elenavoicu.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

-