Published On: sâm, Ian 25th, 2014

Alexandru Nazare il da trei luni afara din partid pe Silviu Radu

Share This
Tags

* "Nu vreau sa fac aerobica la Nazare", a spus Silviu Radu *


Biroul Permanent Judetean al PDL Braila a hotarat, cu 13 voturi pentru si 10 impotriva,  aseara suspendarea consilierului judetean Silviu Radu din partid, pentru o perioda de 3 luni.
Consilierul PDL a anuntat pe Facebook ca  a fost convocat la sedinta BPJ de vineri seara. La sedinta a descoperit ca fusese chemat pentru a fi executat de Nazare pentru ca a votat pentru aprobarea bugetului Consiliului Judetean Braila.
Silviu Radu le-a spus colegilor sai ca la sedinta de Consiliu a votat asa cum a crezut de cuviinta, in conditiile in care, nefiind convocat la partid, nu a participat la sedinta in care s-a stabilit cum se va vota la punctul respectiv si nici nu este dispus sa se joace de-a papusa lui Nazare, care, spun sursele noastre, s-a ridicat in picioare in timpul sedintei si "a facut-o pe nebunul la Silviu Radu".
Nazare, spun surse din partid citate de presa, ar fi fost sustinut de Danut Lungu, Marian Sarbu si Mario Da’ross, dar noul sef al PDL Braila uita ca tot cei trei l-au sustinut pe Diacomatu la ultima campanie impotriva lui Bunea Stancu, iar rezultatul se cunoaste!
Silviu Radu a declarat ca va contesta decizia BPJ pentru ca, potrivit statutului, BPJ nu are dreptul sa voteze sanctiuni de tipul suspendarii unui ales local, ci numai Consiliul de Coordonare Judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author

-