Published On: Soare, Ian 12th, 2014

A traversat fara sa se asigure si a fost lovit de masina

Un brailean in varsta de 57 de ani a fost la un pas de moarte. Acesta a crezut ca poate sa traverseze repede strada prin loc nepermis, fara sa pateasca nimic. Ghinionul a fost ca barbatul nici macar nu s-a asigurat la traversarea strazii si a fost lovit din plin.

Vineri, 10 ianuarie, la orele 17:00, B.Catalin in varsta de 30 de ani, din Braila, in timp ce conducea microbuzul, proprietatea societatii la care este angajat, pe Soseaua Baldovinesti, l-a surprins si accidentat pe braileanul B.Ion in varsta de 57 de ani, care traversa strada prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Imediat dupa producerea evenimentului, soferul a plecat de la fata locului, fara a avea incuviintarea politiei.

Pietonul, care a suferit leziuni usoare, s-a prezentat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, insa a parasit incinta inainte ca personalul de garda sa-i fi stabilit un diagnostic concret.

In aceeasi zi, in jurul orelor 18:00, politistii l-au oprit in trafic pe B.Catalin, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru infractiunile de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politistilor.

Comentarii

comentariu

About the Author