Published On: lun, Dec 16th, 2013

Zgonea: “Basescu si PDL duc campanie mincinoasa care il vizeaza pe Ponta. Toader stia de modificarea Codului Penal”

Share This
Tags

basescu_35145400

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a  afirmat pe o retea de socializare ca PDL si Traian Basescu duc o campanie mincinoasa, care il vizeaza pe Victor Ponta, precizant ca Mircea Toader, liderul grupui PDL, stia de modificarile Codului Penal.

 

"Constat faptul ca PDL si Traian Basescu mint si dezinformeaza. Acesta este adevaratul atac la statul de drept. Va trebui sa luptam impotriva acestor lucruri care ne fac rau noua, tuturor romanilor. Stiu ca nu am incalcat legea si ca toate demersurile din Parlament pe care le-am facut au fost corecte. Constat ca aceasta campanie mincinoasa vizeaza USL si il vizeaza personal pe premierul Romaniei care nu are nicio legatura cu lucrurile care s-au petrecut in Parlament", a scris Zgonea pe contul sau de socializare.

Intr-o postare ulterioara, intitulata "minciuna 1 a lui Basescu", Zgonea spune ca toti liderii grupurilor parlamentare, inclusiv cel al PDL,  stiau ce legi au introdus pe ordinea de zi, inclusiv de modificarile la Codul penal si nu au avut nimic de obiectat..

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-