Published On: lun, Dec 30th, 2013

Urari care pot fi trimise prin SMS de REVELION

18218-13569-07069-41Cum noul an se apropie, Infobraila va propune cateva mesaje pe care le puteti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. 

Exemple de MESAJE DE ANUL NOU:

"Cu speranta ca anul nou va fi mai bun decat batranul 2013, iti trimit o mie de urari de bine insotite de imbratisari si iti urez un AN NOU FERICIT!"

"La multi ani cu sanatate. Domnul sa va dea de toate. Un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, poate toate la un loc."

"Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!"

"La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!"

"Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implineasca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inima, iar in case fericire si belsug. La multi ani!"

"Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma!"

"Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!"

"Pentru anul ce vine iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini si sanatate cat cuprinde!"

"Noul An sa te gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi! La multi ani!"

"E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri!"

"Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu speranta de tot ce ti-ai propus!"

"Lovite-ar trenul fericirii, trasnite-ar fulgerul iubirii, sa-ti cada-n cap un sac de bani si un bilet cu "La multi ani!" 

"Aho, Aho, e Anul Nou si gaina-i fara ou, Si cocosul fara gusa, Da-mi si mie un leu matusa!"

"Fara fite, fara poante, La multi ani cu sanatate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!"

"Va doresc de 2014 ori cate 12 luni de succes, 52 de saptamani de realizari, 365 de zile reusite, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute inspirate. La Multi Ani!"

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-