Published On: mie, Dec 4th, 2013

Un brailean omorat de un taur de 400 kg

ambulanta* un barbat din comuna Ramnicelu, judutul Braila, si-a gasit moartea, azi dimineata, in staulul unui taur la ferma unde lucra

Ieri, in jurul orei 17, barbatul a plecat la munca, iar dimineata a fost gasit fara rasuflare, cazut langa un taur de 400 kilograme de colegul care trebuia sa-l schimbe. Se presupune ca a fost lovit de animal si trantit cu capul de fiarele tarcului.

Victima, Marian R., avea 56 de ani si era singurul sustinator al familiei. Avea 3 copii din care 2 cu dizabilitati, iar sotia e casnica. Toti traiau din salariul barbatului si cei 400 de lei pensie a copiilor.

„Pacat de el, baiat cuminte. Nu stim cum s-a intamplat, muncea de mult acolo, de tanar, cred ca are mai mult de 30 de ani de cand munceste”,  povestea un vecin.

„A dat taurul peste el, l-a omorat. Am 2 copii. Cand am auzit dimineata mi-a venit rau, ce ma fac eu?”, declara sotia, Lenuta R. .

Inspectoratul teritorial de munca si politia au deschis o ancheta pentru a stabili cauzele si imprejurarile in care s-a produs nefericitul eveniment.

”La Agroindustriala Ramnicelu, in cursul noptii recente, s-a produs un eveniment in care a fost accidentat mortal un lucrator. Se pare ca, in timp ce isi efectua sarcinile de serviciu a fost lovit cu cornul de un animal si omorat”, a declarat Inspectorul sef ITM Braila, Dumitru Vaduva. 

Corpul neinsufletit a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. 

 

 

 

                                                                       

Comentarii

comentariu

About the Author

-