Published On: Soare, Dec 15th, 2013

Turneu de tenis de masa la Lipan

lipanLa data de 28 decembrie, Masters Cup Braila organizeaza o competitie de tenis de masa la nivel national, unde sunt invitati sa participe jucatori de Devizia A si B, concurs care va avea loc la ora 11:00, la sediul clubului din strada Stefan cel Mare nr.218. Marius Ion si Mihai Giol vor reprezenta CS Lipan. 

In editia din acest an, competitia se va desfasura in doua sectiuni: masters si open, taxa de participare fiind de 20 de lei. Inscrierile se fac la telefonul 0728765904, organizatorul Marius Ion.

Organizatorii vor acorda diplome, cupe si premii, iar premiile celor doua sectiuni sunt: primul loc- 500 lei, al doilea loc- 300 lei si al treilea loc- 200 lei. Dupa competitie, jucatorii vor fi invitati la pomana porcului.

"Va fi un turneu cu multi jucatori de top la start. Se vor face grupe de cate sase jucatori, iar primii trei vor merge in concursul masters ceilalti la open. La fiecare sectiune se va juca sistem eliminatoriu. Doua premii de la cele doua sectiuni sper sa ramana la Braila", a declarat Marius Ion. 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-