Published On: Soare, Dec 1st, 2013

VIDEO Tanar batut cu bestialitate pe strazile Brailei

batut in strada* tanarul a ajuns la spital in stare grava * agresorii sunt liberi *

Sambata noapte, pe o strada din Braila camerele de supraveghere dintr-o intersectie din centrul orasului au susprins imagini socante cu un tanar in varsta de 27 de ani a fost batut cu picioarele si cu levierul, de trei barbati.

Tanarul a iesit din club unde a petrecut impreuna cu cei trei barbati. Insa in urma unei dispute aprinse, tanarul a fost luat la bataie de acestia. Acesta a fost batut cu bestialitate de fata cu taximetristii care se aflau pe strada, plecand pe rand din intersectie, fara sa intervina sau sa sune la 112. Cateva fete care petrecusera impreuna cu agresorii au incercat sa intervina in apararea tanarului, insa fara succes.

La 7 minute de cand agresorii au plecat de la locul faptei, au sosit politia si ambulanta. Medicii l-au gasit pe tanar lesinat si plin de sange.

Tanarul a ajuns in stare grava la spital, dar acum este in stare stabila. Politistii i-au identificat pe agresori insa nu au inceput cercetarea penala a acestora, intrucat victima nu a depus plangere.

Anchetatorii se pot autosesiza doar daca victima primeste de la medicul legist un certificat prin care se dovedeste ca acesta necesita cel putin 60 de zile de ingrijiri medicale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-