Published On: Soare, Dec 15th, 2013

Simionescu admite suspendarea intreruperii de apa potabila

simionescuAurel Simionescu, Primarul municipiului, admite o noua negociere privind amanarea intreruperii a furnizarii de apa potabila la abonatii cu datorii mari. Insa acest lucru se va face diferentiat.

Primarul evidetiaza faptul ca nu este placut sa stai de sarbatori fara apa, insa acestia trebuiau sa se gandeasca ca se vor lua masuri in cazul lor, atat timp cat nu isi achitau facturile la zi. El este gata sa intervina pe langa Compania de Utilitati „Dunarea” insa nu in cazul tuturor rau-platnicilor.

“Iau in calcul sa se amane intreruperea furnizarii apei potabile pana dupa Sarbatori, dar diferentiat. Exista o relatie contractuala pe care asociatiile de proprietari o au cu CUP Dunarea. O sa vedem, vom analiza situatia respectiva, dar exista si o nesimtire, scuzati-mi expresia, din partea unor asociatii care vin, semneaza reesalonari de plati si dupa aia, uita. Nu se pune problema ca nu au platit chiar toata suma si ca in loc de 4.000 de lei, au dat 3.800 de lei; nu se plateste nimic! Au semnat reesalonarea si au plecat! Asta este problema pe care o avem”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-