Published On: vin, Dec 6th, 2013

Rezultatele sedintei CLM de joi

clm*CLM Braila a amanat cu trei luni taxa pe gradini

*Caporal Musat, concesionat lui Andreev

Joi, 5 decembrie, in sedinta Consiliului Local Municipal, primarul, Aurel Simionescu a facut doar o singura favoare celor care s-au opus proiectelor USL, amanand cu trei luni impunerea taxei pe gradini si animale detinute. In rest, intreaga lista de pe ordinea de zi au fost adoptate.

Marian Fusean, consilier municipal, declara: „In afara de taxele puse de Guvern, primarul USL incearca sa impuna brailenilor alte taxe, de 7 lei de persoana pe luna pentru ridicarea gunoiului. Practic, vom creste cheltuielile de la abonamentul care costa 6,69 lei pe o luna la o taxa de 7 lei pe persoana pe luna. Noi propunem scaderea taxei pentru ca cetatenii beneficiaza de acelasi serviciu.

Sa ai o gradina in Braila nu e un lux, trebuie sa incurajam cetatenii sa-si mareasca spatiile verzi, nu sa ii facem sa le diminueze. Cat despre animalele detinute de braileni, ar trebui sa ii facem sa respecte legea, normele care ii oblige sa aiba anumite conditii pentru a creste animale in oras, nu sa le impunem taxe! „

Comentarii

comentariu

About the Author

-