Published On: lun, dec. 9th, 2013

Presedintele CJ Braila: “LAPAR sa-si faca depozite proprii”

laparPresedintele Consiliului Judetean Braila, este revoltat de declaratiile lui Marcel Cucu, liderul local LAPAR, privind faptul ca oficialii din minister ar trebuie sa nu mai dea publicitatii informatii cu privire la nivelurile productiilor, deoarece acestea duc la coborarea excesiva a preturilor pe piata si aduce prejudicii castigurile fermierilor.

Gheorghe Bunea Stancu mentineaza ca asemenea practici sunt de-a dreptul comuniste: “El nu e presedinte, este vicepresedinte LAPAR si vorbeste peste presedinte, ceea ce nu este corect – probabil ca n-a fost la scolile astea, unde inveti sa respecti o anumita ierarhie… Omul asta a lipsit la niste lectii care sunt legate de economia de piata. Intr-o piata libera, pretul este stabilit de cerere si oferta. El poate fi influentat doar foarte putin de fel de fel de afirmatii. Daca ne luam dupa mintea unuia si a altuia… aia se facea pe vremea comunistilor!

Ceea ce n-au inteles ei este ca ar trebui sa se organizeze ca LAPAR, sa-si faca depozite proprii, in care membrii asociatiei sa adune recolta, sa foloseasca, in principiu, acelasi soi de grau, ca sa aiba cat de cat aceleasi calitati, ca altfel nu poti sa-l amesteci”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-