Published On: lun, Dec 16th, 2013

Victor Ponta: “Basescu va baga oameni in inchisori, va distruge, dar vom rezista”

Share This
Tags

Scenariul potrivit caruia in interiorul PNL se duce o lupta pentru inlaturarea lui Crin Antonescu, la indemnul lui Traian Basescu, prinde deja contur. Odata inlaturat, Antonescu va fi inlocuit de Tariceanu, care isi va anunta candidatura la presedintie si, in cazul in care va castiga, il va numi pe Basescu prim-ministru.

In aceste conditii, PSD lupta pentru ca sustinatorii USL sa vada ca tara se schimba. La ultimul BPN al PSD de astazi, Ponta a lansat un atac dur la adresa liberalilor, premierul spunand ca romanii asteapta de la PSD+UNPR+PC sa schimbe tara si “poate o da Dumnezeu” sa intre si PNL in aceasta ecuatie. Ponta a mai spus ca PSD a ramas singurul care se bate acum cu Traian Basescu.

"Restul lucrurilor sa stiti ca oamenii la asteapta de la PSD si de la aliatii nostri, de la UNPR, de la PC, poate o da Dumnezeu si de la PNL, dar de la noi asteapta lucrurile bune si noi avem datoria sa ne ocupam de ce vor oamenii. Restul, propaganda sistemului Basescu, obisnuiti-va inca 11 luni, va face rau, va baga oameni in inchisori, va distruge cat va putea, dar daca am rezistat 9 ani si o luna mai rezistam inca 11 luni si lumea asteapta ca noi, PSD-ul, sa inchidem epoca neagra Basescu", a spus Ponta.

Comentarii

comentariu

About the Author