Published On: lun, Dec 30th, 2013

Peste 7.000 de petarde si 47 cutii cu artificii confiscate de jandarmii braileni

petarde-confiscateDoi indivizi care comercializau ilegal materiale explozive au fost depistati de patrulele Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila (IJJ) saptamana trecuta. Dupa mai multe misiuni ce au vizat ordinea publica in municipiu, jandarmii au reusit sa confiste peste 7000 de petarde si pocnitori, precum si 47 de cutii cu artificii. 

Razvan I., in varsta de 21 de ani, a fost depistat marti, 24 decembrie, precum si sambata, 28 decembrie, oferind spre vanzare produse explozive, iar Sica S., de 39 de ani, a fost depistat in ziua de vineri, 27 decembrie 2013, potrivit Compartimentului Informare si Relatii Publice din cadrul IJJ Braila. Acestia au fost surprinsi in zona Piata Halelor, in timp ce vindeau trecatorilor materiale pirotehnice interzise de lege. 

Cei doi au fost condusi la sediul Politiei pentru intocmirea actelor de constatare sub aspectul savarsirii infractiunilor de "detinere, transport, folosire de materiale explozive executate fara drept", in conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 republicata privind regimul materialelor explozive.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-