Published On: mar, Dec 10th, 2013

Injunghiata mortal de sot

poze_000001*sambata seara, in urma unei altercatii, o femeie din comuna Racovita a fost injunghiata mortal 

Victima este o doamna de 55 de ani, Lenuta Soare, iar principalul suspect este insasi sotul ei Anghel Soare.

In urma cercetarilor la fata locului, sotul femeii si-a recunoscut fapta. Acesta a povestit ca se aflau sub influenta bauturilor alcoolice si, pe fondul unui conflict spontan, si-a luat sotia la bataie.Totul a culminat cu o lovitura de cutit aplicata victimei, aceasta fiind si lovitura fatala.Dupa producerea crimei barbatul a plecat in sat, iar victima a fost gasita dupa o ora in casa de soacra.

Barbatul a primit mandat de retinere pentru 24 de ore si urma ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Pentru fapta sa barbatul risca o pedeapsa de 25 de ani.    

„Din actele de urmarire penala administrate de procuror a rezultat ca autorul faptei de omor este sotul acesteia (Soare Anghel ), motiv pentru care procurorul, ieri, la orele 23:30, a dispus retinerea acestuia pentru 24 de ore. Acesta si-a recunoscut fapta si a declarat ca, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict spontan in cadrul caruia i-a aplicat sotiei sale mai multe lovituri in zona fetei si o lovitura de cutit in partea stanga a toracelui, lucru ce a dus la decesul sotiei sale. Astazi procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila va prezenta pe inculpatul Soare Anghel cu propunere de arestare preventive pentru o perioada de 29 de zile pentru comiterea infractiunii de omor calificat”, a declara procurorul Leu Mihaela, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Braila.

              

Comentarii

comentariu

About the Author

-