Published On: mie, Dec 11th, 2013

Gheorghe Bunea Stancu vrea medici tineri in Spital

stancu- evacuareGheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ Braila, va lua masuri pentru intinerirea personalului din Spitalul Judetean. Una din acestea fiind trimiterea la pensie a tuturor celor care indeplinesc criteriile legale de varsta.

Dupa parerea lui, tinerii medici au un comportament diferit fata de cel al pensionarilor, in sensul ca se poarta mult mai bine cu pacientii. Stancu considera ca tinerii medici trebuie sa capete experienta, iar pentru asta trebuie sa li se faca loc pentru a activa in domeniu.

“O sa ne despartim de foarte multi pensionari, foarte curand. Garzile trebuie facute de tinerii doctori, impreuna cu cei care au experienta. In primul rand, acesti tineri trebuie sa ia contact cu pacientii, sa fie cunoscuti. Au venit foarte multi oameni si mi-au spus despre acesti tineri ca vorbesc foarte frumos, ca sunt multumiti de modul in care au fost tratati si asa mai departe. Din pacate, mai avem si altfel de cazuri, nu toate sunt de lauda. Eu nu vreau sa mai tolerez nimic. Au tot ce le trebuie, au medicamente, au materiale sanitare, sunt doctori si asistenti, trebuie sa se comporte frumos cu pacientii”, a declarat Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-