Published On: vin, Dec 6th, 2013

Gheorghe Bunea Stancu: “Ne-am lecuit de colaborarea cu Galatiul!”

stancu- evacuarePresedintele Consiliului Judetean Braila a acuzat lipsa de seriozitate a autoritatilor galatene, care sunt gata sa colaboreze cu brailenii, insa nu o fac niciodata. Stancu este exasperat, de insistenta cu care Primaria din Galati propune solutia unei subtraversari a Dunarii catre Tulcea, in locul podului suspendat, pentru care exista deja un studiu de fezabilitate facut de profesionisti.

“Ne-am cam lecuit cu Galatiul, sa facem ceva, vad ca tot facem de vreo 7-8 ani si n-am facut nimic. Tot ei blocheaza si proiectul pod peste Dunare. A venit un mare specialist de la Bucuresti, care chipurile e consilierul domnului Marius Stan, care are niste idei nastrusnice. Daca ar fi asa bune subtraversarile pe sub ape le-ar face toti din Europa, eu cred ca ei sunt mai destepti decat noi din multe puncte de vedere si sunt si mai practici – dar ei le fac suspendate.

Probabil ca este vorba aici de niste comisioane consistente, daca tot se insista asa, pe toate caile. In loc sa punem umarul cu totii, sa facem acest pod care este agreat de toata lumea, care are studiul de fezabilitate de un an si ceva, terminat si facut nu de altcineva, ci de BERD. Nu ma intereseaza acest lucru, dar ma doare ca nu putem sa facem nimic in zona asta, nu avem nimic, din cauza unei lupte surde din care nu castiga nimeni, toata lumea pierde!”, a comentat Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-