Published On: lun, Dec 2nd, 2013

Frunza: ”Am jucat pentru bani, nu neaparat pentru a bate Iasiul”

braila-sorin-frunza*capitanul echipei brailene, Sorin Frunza, a recunoscut la final ca echipa de la malul Dunarii a jucat pentru prima de joc pe care Florin Carligea le-a promis-o

„In primul rand, vreau sa multumesc domnului Florin Carligea. Nu ne-am mai luat banii de mult timp, dar de doua etape jucam si noi pe bani. Daca pana acum am jucat pe nasturi, pe prestigiu sau pe orice altceva, de cand a venit domnul Carligea avem prime de victorie. Acum am jucat pentru bani, nu neaparat pentru a bate Iasiul, nici nu mai stiam cum e sa iei bani. De aceea ne-am bucurat asa de tare pentru cele trei puncte. Noua ne pare rau ca intram in vacanta, pentru ca mai aveam ocazia de a mai castiga un ban pe final de an”, a spus Frunza, care i-a amuzat pe cei de la Iasi cand a vorbit despre conditiile de care beneficiaza echipa sa: „Acum am facut deplasarea cu un autocar de lux. La Tarlungeni, spre exemplu, am mers cu un autobuz cu care merg muncitorii la munca. Astea sunt conditiile. La liga a doua fotbalul e altfel, diferit de liga 1. Dar e fotbal si trebuie sa-l respecti”.

Frunza a vorbit si despre pretendentele la promovare: „Rapid mi se pare cea mai buna echipa, apoi Berceniul. Iasiul are jucatori, dar nu are echipa”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-