Published On: Soare, Dec 8th, 2013

Florin Carligea va candida impotriva lui Aurel Simionescu la alegerile locale din 2016

Share This
Tags

* sustin surse din cadrul PDL Braila *

Ales recent in functia de presedinte al filialei locale a PDL Braila, Florin Carligea, cu o avere estimata de publicatiile economice la aproximativ 10 milioane de euro, va fi candidatul "portocaliilor" la alegerile din 2016 pentru functia de primar, sustin surse din cadrul PDL.

"trebuie sa redeschidem acest partid, sa aducem oameni valorosi, care astazi nu se simt reprezentati la nivel local. trebuie sa ne apucam de munca, pentru ca avem un lung drum de parcurs", a spus Carligea dupa ce a fost investit in noua lui functie politica. Aventura politica nu este straina de Carligea, care a mai incercat sa ajunga parlamentar in 2008, atunci cand era sustinut, ca si astazi, de "apolitica" Simona Draghincescu.

Practic, mutarea democratliberalilor de a-l aduce in fruntea organizatiei municipale pe Carligea, este mai mult una de natura financiara, stiut fiind faptul ca resursele interene ale PDL Braila sunt aproape de zero, dupa ce infrangerea zdrobitoare din 2012, cand alaturi de Sergiu Diacomatu, "portocalii" au aruncat pe piata tot ce au avut si nu au castigat nimic!

Comentarii

comentariu

About the Author