Published On: joi, Dec 19th, 2013

Bacalbasa si-a tras doi pesedisti cu care face “legea” in CJ Galati

Share This
Tags

Pesedistul Nicu Navadaru, seful Serviciului Drumuri si Poduri din cadrul Consiliului Judetean Galati, acuzat ca isi toarna colegii prin intermediul unor note informative destinate lui Bacalbasa, bossul CJ Galati, se plange la toate colturile si isi implora sefii sa-si utilizeze pilele din servciile secrete si procuratura ca sa gaseasca o mana de oameni care indraznesc sa-l critice. Isonul i-l tine chiar Bacalbasa, turntaor de colegi la spital, care sustine ca a si trimis IP-urile procurorilor. Ca si cum n-ar sti toata lumea ca e un turnator, ca ii plac turnatorii si ca a pornit o adevarata vanatoare impotrica celor care indraznesc sa-si exprime opinia in vreun comentariu de orice fel! In cazul acesta ar trebui sa trimita la procurori toate IP-urile din Galati, ca un oras intreg il injura si doar o mica parte isi exprima opinia comentand. Dar sa vedem cine sunt personajele implicate in aceasta poveste.

Nicu Navadaru si Viorel Marin sunt doua dintre personajele care il ajuta pe Nicolae Bacalbasa, turnator dovedit, sa-si faca mendrele la Consiulul Judetean Galati. Sursele noastre arata ca Bacalbasa a avut o lunga discutie si cu presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, in care i-a cerut, mai mult sau mai putin subtil sa ia legatura cu o firma braileana care livreaza lapte-corn la Galati pentru a o determina sa se retraga de pe piata.

Evident, Bacalbasa nu a vrut doar lapte si corn, ci tot ce misca in judetul Galati. Prin urmare, l-a adus pe Nicu Navodaru, membru PSD ca si el, ca mana dreapta, increderea in fostul metalurg, in prezent pensionar, fiind intarita si de lungile partide de table in care cei doi pun la cale destinele judetului.

Convins sa vina sa faca parte din camarila lui Bacalbasa, Navadaru a venit la pachet si cu fiica lui, admisa fara probleme in aparatul CJ Galati. Stransa colaborare a trio-ului Bacalbasa-Navadaru-Marin nu a ramas fara urmari, cei trei reusind in scurt timp sa determine plecarea mai multor angajati ai CJG, pe baza notelor informative ale lui Navadaru. Cum putea un turnator ca Bacalbasa sa uite atat de usor gustul minciunii, delatiunii si informarilor pe care el insusi le scria inainte de 1989. Doar naivii pot crede ca dezvinovatirele in direct la Antena 3 nu au fost atat de usor acceptate de trustul lui Voiculescu, un turnator ca si el, daca in pauzele de publicitate ale emisiunilor cu Bacalbasa nu aparea si reclama la Spitalul Judetean Galati.

Din nefericire pentru trupa lui Bacalbasa, oamenii lui de incredere s-au dovedit a nu fi atat de buni cum credea el, metalurgul Navadaru dand cu bata-n balta de cate ori avea ocazia, postura de Sef de Serviciu Drumuri si Poduri din cadrul CJ Galati potrivindu-i-se ca nuca-n perete!

O dovada clara arata ca daca Bacalbasa l-a adus pe Navadaru dandu-l drept o laba de urs, el se doveste a fi doar o laba de om! Spunem asta deoarece Navadaru si-a dat arama pe fata aratand ca poate face orice pentru seful lui, inclusiv sa ii determine pe cei care doreau sa isi faca meseria sa plece. Gurile rele spun ca Navadaru este mincinos si ca nu si-ar fi declarat toate proprietatile, acesta ramanand insa treaba procurorilor priteni bascalbasieni, marii cautatori de IP-uri din Galati. In aceste conditii, cei trei pesedisti pun pe chituci un judet intreg, doar pentru ca Bacalbasa, prin mana lui Navadaru si Marin, sa-si faca mendrele, incepand de la stabilirea celor care merita sa construiasca pana la cei care se ocupa de finantele CJ Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author