Published On: lun, Dec 2nd, 2013

Avansari in grad la Jandarmeria Braila

jandarmeria*la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila au avut loc inaintari in gradul urmator, pentru cativa oameni ai legii care s-au remarcat prin rezultatele foarte bune obtinute in executarea misiunilor

Cinci subofiteri au fost recompensati cu inaintarea in gradul urmator de catre conducerea Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, iar un ofiter, de catre ministrul Radu Stroe.

De asemenea, unui ofiter i s-a conferit distinctia de serviciu pentru “indeplinirea in conditii deosebite a misiunilor incredintate”, iar 3 ofiteri si 2 subofiteri au fost recompensati de catre conducerea Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, cu “multumiri”. In plus, pentru indeplinirea exemplara a atributiilor de serviciu, 119 de jandarmi au fost recompensati de inspectorul sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila.

“Cu ocazia sarbatoririi Marii Uniri de la 1 Decembrie si a Zilei Nationale a Romaniei, jandarmii transmit cetatenilor judetului Braila urari de sanatate, prosperitate, bunastare si mult succes in activitate”, se arata intr-un comunicat de presa dat publicitatii de jandarmeria locala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-