Published On: joi, Dec 12th, 2013

ANIF, pamant in folosinta Insulei Mare a Brailei

Insula Mare a Brailei 2Mediafax ne aduce la cunostinta, precum ca, miercuri, Guvernul a decis darea in folosinta gratuita, pe o perioada de 5 ani, a infrastructurii de imbunatatiri funciare apartinand domeniului public al statului in favoarea Organizatiei de desecare si drenaj Insula Mare a Brailei. Acest drept de folosinta il obliga pe utilizator la modernizare, reabilitare, intretinere, reparatii si paza integritatii bunurilor respective.

De asemenea, Traian Basescu pune in evidenta coruptia lui Victor Ponta, si anume prin transferarea terenurilor de la Braila.

"Victor Ponta mai are niste furii si incearca sa isi ascunda propria coruptie sub aceste acuzatii gratuite, Victor Ponta este un prim-ministru corupt profund, care incearca sa isi ascunda hotia sub acte normative. Victor Ponta a incercat sa ascunda cei 400 de milioane de dolari ai Rompetrol, ascunzandu-se sub o lege care a fost declarata neconstitutionala, este corupt pentru ca a vrut sa isi ascunda sub o lege Rosia Montana. Victor Ponta este corupt pentru ca a luat 200 de hectare pamant de la Academia Sisesti si a dat-o la Insula Mare a Brailei. Victor Ponta este profund corupt pentru ca incearca si ii faciliteaza lui Ghita foarte multe contracte, protejatul lui, principalul jucator in institutii guvernamentale in proiecte it, oricat se ascunde", a spus Basescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-