Published On: mar, Dec 17th, 2013

Actiuni de prevenire a faptelor antisociale si pastrarea sigurantei publice

Politia-rutieraIn scopul prevenirii faptelor antisociale si pastrarii ordinei si sigurantei publice, la sfarsitul sapatamanii trecute, politistii braileni, cu sprijinul jandarmilor, au desfasurat activitati in discoteci, localuri cu program non-stop, targuri, precum si pe arterele de circulatie.

Astfel s-au efectuat controale la 134 societati comerciale, 72 de asociatii familiale, 44 intreprinderi individuale si 47 de producatori particulari, au legitimat 327 persoane si au oprit in trafic pentru control 91 de autovehicule, constatandu-se 101 contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 14 320 de lei.

Politistii din cadrul Serviciului si Biroului Rutier si sectiilor de politie rurala, au desfasurat activitati pentru combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool si nerespectarii vitezei de deplasare. Au oprit in trafic pentru control 121 autovehicule, au legitimat 20 de persoane, au efectuat 109 testari cu aparatul etilotest si au constatat 21 de contraventii, aplicand sanctiuni in valoare de 8 060 de lei si au retinut 2 permise de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-