Published On: Soare, Dec 15th, 2013

Gheorghe Bunea Stancu: “In Europa nu este decat subtraversarea de la Canalul Manecii”

Share This
Tags

stancu cjGheorghe Bunea Stancu, este de parere ca studiul de fezabilitate pentru proiectul tunelului, propus de primarul Galatiului, Marius Stan, ne arata lipsa de cunostinte in ce priveste administratie.

Presedintele CJ Braila, spune ca fotbalul care l-a jucat acesta, nu are legatura cu administratia. I se pare total absurd si suma de 280 de milioane de euro pentru acest proiect, mai ales ca in Europa exista doar un singur tunel, cel de la Canalul Manecii.

“Baiatul asta nu stiu cat fotbal a jucat la viata lui, probabil ca a jucat si ceva fotbal, dar cu administratia n-are nicio legatura! Cand vorbesti – cel putin unii oameni politici de la Galati vorbesc – de 280 de milioane de euro, ca valoare a proiectului tunelului, probabil ca au dat in carti, poate au redescoperit datul in bobi, de au stabilit suma asta. Va reamintesc: in Europa nu este decat subtraversarea de la Canalul Manecii.

O sa puna si o placa de marmura acolo: «obiectiv realizat cu sprijinul primarului Marius Stan si a marelui consilier pe care l-a adus de la Bucuresti, care intr-adevar, au realizat tuneul»”, a comentat, ironic, seful judetului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-