Published On: lun, Noi 18th, 2013

Vinovatul pentru incendiere a fost trimis in judecata

Share This
Tags

* Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a gasit persoana responsabila pentru prapadul care i-a lasat pe mai multi braileni fara acoperisuri, pensionarul Neculai Orasanu, in varsta de 64 de ani, diagnosticat cu "tulburare depresiva majora cu debut reactiv, de intensitate psihotica".

La mai bine de doi ani de la, Neculai Orasanu a fost dat pe mana instantei de judecata. Potrivit dosarului penal,in ziua de 15 septembrie 2011, in jurul orei 11.30, Neculai Orasanu a aprins un foc in curtea locuintei sale, situata pe strada Vasile Alecsandri, nr. 27 A, la un gratar. Intentiona sa coaca vinete. La un moment dat, pensionarul a lasat focul nesupravegheat si a iesit in intampinarea sotiei sale.

 In acea zi, au ars in total 770 metri patrati de acoperis si cinci anexe gospodaresti, imobilele de la numerele 25 (strada Vasile Alexandri) si 34 (strada Ion Ghica) fiind cel mai puternic afectate. Interventia pentru lichidarea incendiului a durat patru ore, de la 12.00 la 16.00. Valoarea prejudiciului creat de focul nesupravegheat al lui Neculai Orasanu a fost de 138.407 lei, insa proprietarii imobilelor afectate de incendiu solicita, in total, despagubiri de 533.900 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-